Met dit pakket kan je digitaal plannen en werkbonnen afhandelen. Aan de hand van de volgende functies:

Digitale werkbonnen:

Met de digitale werkbon kan je alles wat je ook op papier kon: uren en materialen registreren en de klant een overzicht van de werkzaamheden bieden om te laten ondertekenen. Maar met de digitale versie zorg je voor een veel efficiëntere verwerking. Met één tap ligt de werkbon op kantoor, klaar voor verdere verwerking.

Digitaal planbord:

Op het digitale planbord maak jij jouw hele planning. Sleep werkbonnen eenvoudig van "in te plannen werk" naar de monteur die je wilt.

Relatiebeheer:

Behoudt het overzicht van al jouw klanten in het relatiebeheer. Houdt per klant de gegevens, uitgevoerde werkbonnen en notities bij.

Materiaalbeheer:

Selecteer eenvoudig de gebruikte materialen voor elke klus. Voeg ze toe op de werkbon zodat jijzelf en de klant precies weten wat en hoeveel er is gebruikt.

Koppelingen:

Maak je al gebruik va CRM-, ERP of boekhoudsoftware? Grote kans dat wij daarmee kunnen koppelen. Met een koppeling wissel je belangrijke gegevens automatische uit en hoef je niet meer handmatig alles van het ene naar het andere pakket over te typen.

Gebruikersbeheer:

Binnen gebruikersbeheer kan je medewerkers onderverdelen in verschillende groepen. Voor deze groepen kun je specifieke rechten bepalen. Zo kun je precies bepalen wie waar bij kan.

App instellingen:

Beheer de app instellingen van je monteurs. Stel precies in wat jij wilt dat jouw dat jouw monteurs kunnen zien.

Hoofd- en subaccount:

Met deze functie kun je verschillende OutSmart accounts als het ware aan elkaar koppelen. Met het hoofdaccount kun je dan werkbonnen plannen voor het subaccount. Handig als je werkt met onderaannemers.

Templates:

Stuur je vaak dezelfde soort e-mails, SMS-berichten, offertes of facturen? Maak daar dan een vast sjabloon voor met de templates functie. Op deze manier hoef jij niet iedere keer dezelfde mail, offerte of SMS zelf op te maken.

Projecten:

Koppel werkbonnen aan projecten en krijg precies inzichtelijk hoeveel uren en materialen je hebt besteed per project.

Offertes:

Stuur klanten snel en eenvoudig een offerte voor de klus.

Facturen:

Werkbon ondertekend? Met één tap ligt deze op kantoor en kan jij direct een factuur retour sturen richting de klant.

Formulieren:

Voeg zelfgemaakte formulieren toe aan de werkbon. Zo kun je jouw monteur wat extra zaken laten invullen en weet je zeker dat de klus succesvol wordt afgerond.

Uursoorten:

Stel verschillende uursoorten voor verschillende werkzaamheden of werktijden in. Zoals specialistisch werk, overwerk of werk in het weekend. Zo zorg je ervoor dat je altijd het juiste tarief vraagt voor het werk dat je doet.

Skills:

Bedeel je medewerkers skills toe. Zo kun je eenvoudig de juiste medewerker voor de juiste klus vinden.

Documenten:

Voeg extra informatie over de klus aan de werkbon toe middels documenten. Denk aan een Word of PDF-bestand. Of misschien wel een foto.

Certificaten:

Hebben je medewerkers certificaten behaald? Voeg ze aan hun account toe, zodat ze deze kunnen laten zien op locatie.