CRM > Contracten > Overzicht.

Het overzicht van de contracten toont de standaard informatie: wil je een uitgebreider overzicht? Dan kan je via de "steeksleutel" de tabelconfiguratie zodanig aanpassen zodat de gewenste informatie wordt getoond.

1. Klik de velden aan en sleep ze eventueel naar gewenste volgorde.

2. Ook is het mogelijk de veldnaam aan te passen binnen het overzicht, klik hiervoor op het potlood.

Vergeet je aanpassingen niet op te slaan.

Wil je de instelling terugzetten naar de basisinstellingen, klik dan op Configuratie resetten.