Bedrijf > Alle instellingen > Externe kalenders. (Beschikbaar vanaf Team)

Toon een externe Google Agenda in je planbord *).

Start door een kalender te selecteren vanuit je google account.

Klik achter de agenda op de 3 punten en klik op instellingen.

Kopieer vervolgens een deel van de "Openbare URL voor deze agenda"

vanaf nl ... tot en met ... google.com

Ga vervolgens in je OutSmart account naar Externe kalenders, te vinden onder alle instellingen.

En plak de link onder Google URL

Vervang vervolgens %40 met @ en  %20 met #

Geef je kalender een omschrijving en koppel aan alle of een specifieke medewerker.

Geef je agenda een kleur en klik op toevoegen en opslaan om de kalender toe te voegen aan je planbord.

De feestdagen worden als volgt getoond op het planbord.

*)

Let op: wij kunnen enkel de officiƫle feestdagen importeren. Mocht u een eigen Google- (of andere openbare) agenda willen importeren, dan behoort dit niet tot de mogelijkheden