IOS

In je werkbonnenoverzicht vind je de bonnen die nog opgepakt dienen te worden.

Klik op de bon om deze te openen.

Onder Klantgegevens vind je de gegevens van de klant terug:

En onder Werk Details de gegevens die nodig zijn bij het uitvoeren van de werkbon:

Uren:

Je kan de timer starten voor reis of werk uren, maar het is ook mogelijk de uren later handmatig toe te voegen.

Voor het handmatig toevoegen klik je op uren en op de + rechtboven op je scherm.

Vul de volgende gegevens in.

Materialen:

Klik op Materialen en op de + rechtboven op je scherm.

Zoek het gewenste materiaal, klik erop en het materiaal is toegevoegd aan de werkbon. Ook is het mogelijk nieuw materiaal aan te maken en materiaal te scannen.

Je kan de hoeveelheid nog aanpassen door op het materiaal te klikken en vervolgens op wijzigen te klikken.

Klik op gereed om je wijziging op te slaan.

Foto's:

Klik op Foto's en op de + rechtboven op je scherm.

Je kan nu een foto nemen, een foto vanuit je bibliotheek toevoegen en een schets maken.

Objecten (Pro):

Heb je een Pro-abonnement dan is het mogelijk om objecten toe te voegen aan de werkbon.

Klik op Objecten en op de + rechtboven op je scherm.

Je kan nu de QR Code scannen van een object, een nieuw object toevoegen of een object selecteren uit de lijst.

Materieel (Pro):

Heb je een Pro-abonnement dan is het mogelijk om materieel toe te voegen aan de werkbon.

Klik op Materieel en op de + rechtboven op je scherm.

Selecteer het gewenst materieel uit de lijst.

Formulieren (Team):

Heb je een Team-abonnement dan is het mogelijk om formulieren toe te voegen aan de werkbon.

Klik op Formulier en op de + rechtboven op je scherm.

Selecteer het gewenst formulier uit de lijst.

Klik vervolgens op het formulier om deze digitaal in te vullen.

Heb je alle onderdelen ingevuld klik dan op Bevestig en Onderteken.

Je ziet nu een samenvatting van wat je zojuist hebt ingevuld.

Klik op Ondertekenen voor het plaatsen van de handtekening.

Je kan een preview van de bon bekijken door op Voorvertoning te klikken.

Klik op Verzenden voor het gereed melden en versturen van de werkbon.