Voor het instellen van de koppeling is het wel noodzakelijk dat u de koppeling reeds besteld heeft.

Bedrijf >  Externe koppeling.

Klik op Open instellingen om de koppeling in te stellen:

Hier heb de opties om 3 objecten te importeren:

Bestuurders, Voertuigen en Locaties.

Bestuurders: (Medewerkers)

Binnen OutSmart en TrackJack dient de medewerkernaam exact gelijk te zijn. (Inclusief Hoofdletters)

Voertuigen:

Voor elke actieve TrackJack licentie zal in OutSmart een voertuig worden aangemaakt. Indien de bestuurders correct zijn aangemaakt binnen OutSmart zal de medewerker hier aan gekoppeld worden.  De voertuigen vind je in OutSmart terug onder Assets > Bedrijf, Voertuigen

Voertuigen en (hun) bestuurders worden enkel in een handmatige synchronisatie opgehaald. Indien er een wijziging is in het team of de voertuigbezetting, dient dit dus via de koppelingsinstellingen gesynchroniseerd te worden.

Locaties:
De koppeling update de TrackJack locatie in OutSmart enkel wanneer die wijzigt ten opzichte van de laatst bekende locatie. Staat het voertuig stil,  dan wordt de locatie (en het log in de koppeling) dus niet geüpdatet.