Binnen OutSmart is het mogelijk taken aan te maken voor alle gebruikers van de backoffice.

Dit kan op de volgende verschillende manieren.

• via het takenoverzicht
  • via het snel menu
  • via een aangemaakte werkbon
  • via een offerte
  • via een factuur
  • via een relatie

Het aanmaken van een taak werkt als volgt.

1. Geef aan via de taak moet uitvoeren en wie er verantwoordelijk is voor de taak.
  2. Geef een omschrijving van de taak.
  3. Selecteer de datum van uitvoering.
  4. Geef een omschrijving mee aan de taak.
  5. Geen een categorie mee aan de taak. (categorie├źn zijn aan te maken via alle instellingen)
  6. Selecteer de klant waar aan de taak verbonden is.
  7. Selecteer een prioriteit.
  8. Pas de status van de taak aan.
  9. Sla de taak vervolgens op.Selecteer je Opslaan, mailen en sluiten, zorg er dan wel voor dat het mailadres van de uitvoerder is ingevoerd  bij de medewerker.