Heb je geen koppeling met je ERP -  of Boekhoudsysteem dan is het toch mogelijk gegevens in één keer in te laden in OutSmart via onze importbestanden.

Download het gewenst bestand en vul je gegevens in en sla deze op.

Importeren:

Selecteer een Excelbestand met reeds ingevulde gegevens.

Wil je de oude velden overschrijven klik dan deze optie aan:

En klik op volgende.

Geef in dit scherm aan welke gegevens je wenst te importeren.

Klik op volgende.

In dit scherm koppel je de kolommen uit het excelsheet met de OutSmart velden.

Klik op importeren en de gegeven worden ingeladen.

Download importsheet voor Contracten, Werknemers, Relaties, Objecten, Materialen, Inkoop, Contactpersonen, Adressen & Contracten.