Vanaf app versie 2.5.1 is het mogelijk een widget toe te voegen aan je startscherm.

Zo zie je elke dag meteen welke bonnen voor je klaar staan, zonder dat je direct de app hoeft te open.

Widgets toevoegen aan uw beginscherm (iPhone)

• Houd vanuit het beginscherm een widget of een leeg gebied ingedrukt tot de apps bewegen.
  • Tik op de knop 'Voeg toe' grijze toevoegknop in de linkerbovenhoek.
  • Selecteer een widget en tik op 'Voeg widget toe'.
  • Tik op 'Gereed'.

Je kunt ook widgets toevoegen vanuit de Vandaag-weergave. Houd in de Vandaag-weergave een widget ingedrukt tot het menu met snelle taken wordt geopend en tik vervolgens op 'Wijzig beginscherm'. Sleep de widget naar de rechterkant van het scherm totdat deze op het beginscherm verschijnt en tik vervolgens op 'Gereed'.

Widget toevoegen aan je Vandaag-weergave (iPhone / iPad)

• Scroll naar uiterst links om het widgetscherm te openen.
  • Houd vanuit het widgetscherm een widget of een leeg gebied ingedrukt tot de apps bewegen.
  • Tik op de knop 'Voeg toe' grijze toevoegknop in de linkerbovenhoek.
  • Selecteer een widget en tik op 'Voeg widget toe'.
  • Tik op 'Gereed'. in de rechterbovenhoek.

Bon openen vanuit widget:

Klik binnen de widget op de gewenste bon en deze wordt direct in de app geopend.