Per relatie is het mogelijk een kortingspercentage mee te geven voor het gehele materiaal assortiment.

Ga hiervoor naar CRM > Relaties en selecteer de gewenste relatie. Klik vervolgens op bewerken en pas het kortingspercentage aan.

Maak je vervolgens een offerte aan en voeg je een materiaal toe dan wordt het kortingspercentage automatisch meegenomen.

Ook wanneer je de offerte omzet naar een werkbon wordt het kortingspercentage meegenomen.