Beschikbaar van af Basic

Maak via (Bedrijf > Alle instellingen > Vrije Velden) vrije velden voor de werkbon aan.

1. Selecteer de entiteit werkbon. 2 Geef je vrije veld een naam. 3. Maak een tag aan voor verwijzing naar de inhoud van het veld b.v. in e-mails 4. Selecteer het type vrije veld (numeriek, tekst, vaste selectie lijst, datum of datum tijd) 5. Selecteer je bij punt 4 de vaste selectielijst, geef dan hier je waardes aan en onderscheid deze door een puntkomma. 6. Geef het vrije veld een uniek nummer en 7 geef aan of het veld verplicht is.

PDF Instellingen

Maak vervolgens binnen de PDF instellingen (Bedrijf > PDF instellingen) een vrije velden tabel aan.

Selecteer hiervoor het tabblad overig  en vink de optie vrije velden tabel tonen aan

Klik vervolgens op vrije velden tabel bewerken om de tabel aan te maken.

Voeg extra rijen en kolommen toe en sleep de vragen en antwoorden in de tabel.

Werkbon

De tabel is in de backoffice in te vullen via het tabblad omschrijving > overig in de werkbon.

Binnen de app zijn de vragen terug te vinden onder de werkdetails:

En op de werkbon wordt de tabel getoond het kopje Overige velden.