Beschikbaar vanaf Basic (Alleen beschikbaar in de backoffice)

Via Bedrijf > PDF instellingen  is het mogelijk meerdere foto's per pagina in te stellen.

Op hiervoor het tabblad Overig

Binnen dit tabblad kan je aangeven hoeveel foto's je wilt tonen per pagina. (1,2 of 4)

Ook is het mogelijk je pagina's een titel te geven.

Klik op opslaan om de aanpassingen door te voeren.

Backoffice

Via de backoffice is het mogelijk de volgorde van de foto's aan te passen.

Open hiervoor de werkbon via bekijk werkbon en scroll naar de foto's.

Sleep de foto's naar de gewenste plaats.

De grootte van de foto's is afhankelijk van het aantal foto's per pagina.