Beschikbaar vanaf PRO > Losse module.

Setup:

Wanneer je start met KoudSmart is het eerst van belang de setup te doorlopen. Deze kan je maar 1x doorlopen.

De set vind je onder Bedrijf > Setups

De setup bestaat uit 4 stappen:

1.  Selecteer de koudemiddelen die je wilt toevoegen aan het account.   e

2. Maak cilinders aan:

De aangemaakte cilinders vind je later terug in je magazijnen. (Logistiek>Magazijnen)

3. Bedrijfsinformatie: Vul Bedrijfscertificeringsnummer in.

4. Aan reeds aangemaakte medewerkers een certificeringsnummer koppelen.

Klik op Setup afronden en je account wordt gereed gemaakt voor KoudSmart.