CRM>Relaties

Je kan op verschillende manieren relaties toevoegen aan OutSmart.

1. Via een koppeling

2. Via een excel import

3. Handmatig.

Koppeling:

Bij elke koppeling hebben we de mogelijkheid om de relaties te importeren naar OutSmart. De gegevens vanuit de koppeling zijn hierbij leidend.

Lees hier hoe je een koppeling instelt.

Excel:

Via CRM > Relaties kan je links onder het overzicht op import klikken.

Hier kan je een excel bestand downloaden en vullen met je relatie gegevens vervolgens kan je het bestand hier ook weer uploaden.

Handmatig:

Via CRM > Relaties kan je rechts boven klikken op nieuwe relatie. Hier kan je de beschikbare informatie over de relatie toevoegen. Het debiteurnummer wordt automatisch voor je aangemaakt, hiermee voorkomen we dubbele debiteurnummers in OutSmart en krijgt iedere klant een uniek debiteurnummer

Vul je klantgegevens in: