Bij het aanmaken van je objecten heb je 20 vrije velden tot je beschikking. Deze velden kan je gebruiken om gegevens te noteren waar geen standaard veld voor is.

Via Bedrijf > Alle instellingen > Vrije velden kan je deze velden bewerken.

Klik hier voor op toevoegen rechts boven in je scherm.

1. Selecteer bij Entiteit: Objecten.

2. Geef je vrije veld een naam.

3.Maak een TAG aan. Hiermee kan je verwijzen naar je vrije veld.

4. Selecteer het type invoer.

5. Selecteer voor welk veld die van toepassing is.

Dit vrije veld vind je terug onder Overige velden:

of

Ga naar Assets > Overzicht  > Klik op een object en pas de vrije velden aan door op de sleutel te klkken.

Dit vrije veld vindt je terug bij de algemene velden:

Vergeet je wijzigingen niet op te slaan.