Beschikbaar vanaf Team.

Via Bedrijf > Instellingen > E-mail templates > Offerte templates.

Kan je je aangeven welke mails je wenst te versturen. En kan je de inhoud van de mails aanpassen.

Bewerken:

Klik op de gewenste template en vervolgens op het potlood.

Links in je scherm vindt je de template die je kan bewerken.

Maak gebruik van parameters en tags om gegevens direct over te nemen vanuit OutSmart.

Upload een afbeelding vanaf je pc en voeg deze ook toe aan je template.

Vergeet je wijzigingen niet op te slaan.

Let op:

Als je achteraf één of meerdere email templates aanpast, vergeet dan niet om bij CRM/overzicht Offertes/ Instellingen / offerte schema het 'oude' template ook te vervangen door het nieuwe.

Heb je in een 'bestaand' email template aanpassingen gedaan (zoals een ander telefoonnummer, of mailadres)?

Selecteer dan eerst even een ander template, of laat het leeg: sla deze wijziging op en vervolgens selecteer je de juiste/aangepaste versie en sla ook dit op: het correcte template is nu gekoppeld aan het offerte-schema.