Via CRM > Overzicht > Facturatie instellingen.

Kan je de layout van je factuur van je aanpassen. Het is ook mogelijk meerdere layout's aan te maken.

Klik op bewerken om een bestaande layout aan te passen.

Je kan de naam van je layout aanpassen, zodat deze beter de inhoud beschrijft.

Aan de hand van parameter kan je zelf bepalen welke gegevens je toont op je factuur. In de kennisbank vind je een overzicht met alle beschikbare parameters: https://out-smart.freshdesk.com/a/solutions/articles/44002156677

Wil je een aantal gegevens niet tonen op de factuur. Dan vink je deze kolommen uit.

En voeg eventueel een Header en Footer toe.