Wil je iemand uitnodigen voor het klantenportaal? Klik op CRM > Relaties, en selecteer de klant die toegang wilt verstrekken.

Klik vervolgens op bewerken.

Onder de portal instellingen kan je de portal voor de relatie inschakelen en één of meerder e-mailadressen invullen voor het versturen van de inloggegevens.

Sla de gegevens op en verstuur vervolgens de inloggegevens vanuit de relatie details.

Je relatie ontvangt onderstaande e-mail om in te loggen op de portal.