Vanuit de Backoffice:

Wanneer je je eigen formulier hebt aangemaakt wil je deze natuurlijk ook meesturen met de werkbon, zodat je medewerker deze op locatie via de app kan invullen.

Maak een nieuwe werkbon aan en selecteer het tabblad Formulier.

Selecteer het gewenste formulier uit de lijst.

Het is mogelijk meerdere formulieren aan een werkbon toe te voegen.

Vanuit de App:

Maak een nieuwe werkbon aan.

Open de werkbon en klik op formulieren. Voeg een formulier toe aan de werkbon door op de + knop te klikken.

Je hebt nu de keuze uit alle aangemaakte formulieren.

Het formulier versturen met de werkbon:

Via de PDF instellingen kan je aangeven of het formulier als bijlage bij de bon verstuurd moet worden, of als 2de pagina achter de werkbon (via PDF instellingen > Overig > Formulier tonen)