Beschikbaar vanaf pro.

Wanneer op de werkbon materialen worden toegevoegd vanuit een magazijn. Wordt bij het gereed melden van de werkbon een mutatie doorgevoerd bij het magazijn.

Ook is het mogelijk vanuit de backoffice mutaties door te voeren.

Klik Logistiek > Voorraad Magazijnen.

Selecteer een magazijn en klik vervolgens achter een artikel op Acties.

Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

1. Magazijn verplaatsing: Verplaats je artikelen vanuit dit magazijn naar een andere.

2. Transactie toevoegen: Voeg artikelen toe die niet vanuit een ander magazijn afkomstig zijn.

3. Aanvullen tot bestelniveau

4. Aanvullen vanuit magazijn

Voorraadtransactie:

Klik op het tabblad Voorraadtransacties voor het handmatig aanmaken van een transactie.

Klik op toevoegen en het volgende scherm opent zich:

Vul de relevante velden voor de mutatie is en bij het opslaan wordt de mutatie verwerkt.