Ja, dit kan op twee verschillende manieren. In de app is er een overzicht met alle klanten beschikbaar. Deze bevindt zich in het hoofmenu (3 streepjes linksboven). Wanneer je het e-mailadres van een bepaalde klant wilt wijzigen zoek je deze op. Klik nu de betreffende klant en om vervolgens in een het scherm ‘Klant bewerken’ te komen. Zoals de naam al aangeeft is het hier mogelijk om allerlei gegevens aan te passen, zo ook het e-mailadres. Een andere manier om het e-mailadres van een klant te wijzigen is aan het einde van een complete werkbon. Wanneer deze op het punt staat om verstuurd te worden is het mogelijk om het aangegeven e-mailadres nog te wijzigen.