OutSmart bestaat uit twee onderdelen: een webcompent welke gebruikt zal worden door de mensen op kantoor en de app op het mobiele device voor de buitendienstmedewerker.

De medewerkers die met de webcomponent werken kunnen verschillende instellingen aanpassen naar de huisstijl van het bedrijf. En misschien wel het belangrijkste, het is mogelijk om hier werkbonnen aan te maken en in te plannen voor de buitendienstmedewerkers.

Voor de buitendienst hebben wij een app ontwikkeld voor zowel iOS als Android. Geplande werkbonnen in de backoffice kunnen eenvoudig opgehaald worden in de app. Nu heeft de buitendienstmedewerker de werkbon op zijn mobiele apparaat. In de app kan hij/zij allerlei zaken omtrent de uitgevoerde werkzaamheden aangeven. Denk hierbij aan reis- en werktijden, gebruikte materialen en notities. Wanneer de bon compleet is kan deze verzonden worden naar de backoffice. Zo kan de facturatie meteen van start gaan.