Aan de slag:

Je hebt zojuist een account aangemaakt bij OutSmart en wilt direct aan de slag.

Om succesvol te starten raden we je aan de volgende stappen eerst te doorlopen.

Maak je medewerkers aan.

De eerste medewerker (Administrator) hebben wij al voor je aangemaakt tijdens de onboarding.

De overige medewerkers maak je aan via je Planbord door achter Resources op het plusje te klikken:

Klik vervolgens op Medewerker aanmaken:

Vul ten minste de aangegeven velden in:

- Voornaam & Achternaam Medewerker

- Geef iedere medewerker een uniek nummer. (Tip: klik op het toverstafje voor het eerst volgende unieke nummer)

- Groep selecteer de groep Buitendienstmedewerkers

- Gebruikersnaam: Dit is een uniek  e-mailadres. (Tip: hoeft geen werkzaam e-mailadres te zijn)

- Maak een wachtwoord aan voor je gebruiker.

Account vullen met relaties en materialen:

Je nieuwe account is nu gevuld met test-data. Je kan ook je eigen data inladen en hiermee aan de slag gaan. Misschien is je boekhoudsysteem of ERP/CRM wel te koppelen aan OutSmart. Een groot aantal van onze koppelingen is te koppelen en te testen tijdens proefperiode.

Klik hiervoor op Bedrijf > Externe koppeling en selecteer de gewenste koppeling uit de lijst.

Klik vervolgens op koppeling bestellen en de koppeling is toegevoegd aan je account.

Geen boekhoudsysteem of ERP/CRM laad dan je gegevens in aan de hand van een excel-bestand. Hiervoor hebben we een aantal templates beschikbaar. Deze templates vind je onder Bedrijf > Gegevens importeren. Hier kan je de bestanden ook importeren naar OutSmart.

PDF Layout, Creëer je eigen werkbon:

Via Bedrijf > PDF instellingen kun je de gegevens aanpassen die je wilt tonen op de werkbon.

Maak je werkbon persoonlijk door je bedrijfslogo toe te voegen:

Pas de tekstkleur aan, zodat deze beter aansluit bij je logo:

Ook is het mogelijk de Kopteksten, Header en Footer en de Afsluitende tekst aan te passen van de werkbon.

Tenslotte kan je nog aangeven wat je wel of niet wenst te tonen op de werkbon via de PDF Instellingen. Klik op de onderwerpen voor de mogelijke opties.

Werkbon inplannen:

Je account is nu gereed voor het inplannen van werkbonnen.