Beschikbaar vanaf:  Pro

Maak je materieel zichtbaar op je planbord. En plan deze mee op je werkbonnen.

Materieel Categorie

Maak eerst een materieelcategorie aan.

Ga hiervoor naar Bedrijf > Alle instellingen > Assets > Materieel Categorie.

Klik rechtsboven op Toevoegen om een nieuwe categorie aan te maken.

Geef bij omschrijving de naam van de gewenste materieel categorie aan.

Materieel aanmaken en toevoegen aan categorie.

Via Bedrijf > Materieel maak je nieuw materieel aan.

Je krijgt nu een scherm voor je waarin je verschillende gegevens van het materieel kan ingegeven.

Niet alle velden zijn verplicht enkel degene die zijn aangegeven met een *.

Wil je je materieel terug vinden op je planbord? Selecteer dan een materieel categorie.

Materieel inplannen.

Maak een werkbon aan en ga naar het tabblad Werknemer.

Naast een werknemer is het nu ook mogelijk materieel te selecteren voor deze werkbon.

Op het planbord zie je direct terug dat het materieel is ingepland een bepaalde periode.