Bied je klanten een online portaal aan. Waarin ze inzicht hebben in eerdere opdrachten en ook zelf een opdracht kunnen aanvragen.

Aanmaken en inrichten Klantenportaal.

Via bedrijf > Alle instellingen > Portal instellingen kan je een portal activeren en inrichten.

Algemeen.

1. Activeer de Portal.

2. Geef aan of je je bedrijfslogo wel of niet wenst te tonen.

3. De Url naam van je Portal.

3. Geef je Portal een naam.

4. Op welk e-mail adres wil je een bevestiging ontvangen van een nieuwe aanvraag via de Portal.

5. Selecteer de Portal taal.

Nieuwe aanvragen.

1. Geef een tekst op voor knop nieuwe aanvraag.

2. Geef aan of klant verplicht akkoord moet gaan met algemene voorwaarden.

3. Schrijf een begeleidende voor de algemene voorwaarden.

Pagina's, Dashboard & Werkbon

Geef aan welke opties je wilt tonen binnen het klantenportaal.

Welkomstekst.

Schrijf een welkomstekst voor je portal. Je klant ziet deze tekst voor het inloggen.

Standaard werkbon omschrijving.

Dit is de omschrijving die standaard getoond wordt bij het aanmaken van een nieuwe werkbon binnen de Portal.

Facturen:

Geef aan welke facturen je wenst te tonen binnen de portal.

Portal tekst na inloggen.

Schrijf een tekst die de klant te zien krijgt na het inloggen op de portal.

Instellingen werkbon formulier.

Ook hier is het mogelijk aan te geven welke opties er wel of niet beschikbaar zijn voor de portalgebruiker.

Materialen per type werkzaamheid:

Geef aan uit welke materialen de klant mag selecteren per type werkzaamheid.

Vrije velden per type werkzaamheid:

Geef aan welke vrije velden er getoond dienen te worden binnen de portal per type werkzaamheid.

Vertalingen op werkbon.

Het is voor een aantal velden mogelijk de veldnaam aan te passen binnen de portal.

Uitnodiging versturen voor klantenportaal:

Wil je iemand uitnodigen voor het klantenportaal? Klik op CRM > Relaties, en selecteer de klant die toegang wilt verstrekken.

Klik vervolgens op bewerken.

Onder de portal instellingen kan je de portal voor de relatie inschakelen en één of meerder e-mailadressen invullen voor het versturen van de inloggegevens.

Sla de gegevens op en verstuur vervolgens de inloggegevens vanuit de relatie details.

Je relatie ontvangt onderstaande e-mail om in te loggen op de portal.