Maak een nieuwe factuur aan vanuit een afgeronde werkbon of een losse factuur.

Vanuit Werkbon:

Wanneer een de werkbon de status Compleet heeft kan van de werkbon een factuur worden gemaakt.

Klik op Factureren en er wordt een nieuwe factuur aangemaakt.

Je kan de factuur indien gewenst nog aanpassen en vervolgens op opslaan klikken.

Wil je een voorbeeld van je factuur tonen klik dan op exporteren en vervolgens op PDF er opent een nieuw tabblad in je browser met een preview van de factuur.

Klik op verzenden om de factuur per e-mail te verzenden en geef aan dat de factuur per post verstuurd wordt.

Losse factuur:

Klik op CRM > Facturen > Nieuwe factuur.

Selecteer een klant of maak een nieuwe klant aan via de +.

(1) Voeg materiaal en uursoorten toe.

Je kan de reeds gevulde velden indien gewenst nog aanpassen en van volgorde wijzigen vervolgens op opslaan klikken.

(2) Voeg indien gewenst een tekstregel toe om je materialen/uursoorten onder te verdelen.

(3) Pas de opmaak van de tekstregel aan.

Wil je een voorbeeld van je factuur tonen klik dan op exporteren en vervolgens op PDF er opent een nieuw tabblad in je browser met een preview van de factuur.

Klik op verzenden om de factuur per e-mail te verzenden of geef aan dat de factuur handmatig verstuurd wordt.