Via CRM > Offertes > Nieuwe Offerte maak je een nieuw offerte aan.

Koppel je Offerte aan een lopend project.

Selecteer een bestaande klant of maak een nieuwe klant aan via de +.

Schrijf een begeleide tekst voor je offerte.

(1) Voeg materiaal en uursoorten toe.

Je kan de reeds gevulde velden indien gewenst nog aanpassen en van volgorde wijzigen vervolgens op opslaan klikken.

(2) Voeg indien gewenst een tekstregel toe om je materialen/uursoorten onder te verdelen.

(3) Pas de opmaak van de tekstregel aan.

Sla de offerte vervolgens op.

Klik op exporteren om een voorbeeld van de offerte te tonen.

Middels de knop verzenden kan de offerte worden gemaild, of kies voor handmatig om de offerte uit te draaien en per post te versturen. Wanneer u ervoor kiest om de offerte te mailen kunt u naast het standaard adres ook extra mailadressen toevoegen om de offerte naartoe te sturen.