Beschikbaar vanaf Pro

Klik op CRM > Nieuw contract om een nieuw contract aan te maken.

- Selecteer het soort contract Preventief of Correctief

- Selecteer een Contract type, dat je eerder hebt aangemaakt via Alle instellingen > Contract Types.

-  Selecteer een ingangsdatum.

- En geef eventueel een referentie aan je contract.

- De einddatum wordt automatisch gevuld aan de hand van het contract type.

- Geef een omschrijving mee aan je contract.

- En geef aan hoeveel dagen van te voren de werkbonnen aangemaakt dienen te worden.

Algemeen:

Vul vervolgens onder algemeen de gegevens van de te genereren werkbon in.

Vul ook de rest van de gegevens in als ware een werkbon, maar let op bij terugkerende planning.

Terugkerende planning:Geef aan binnen welke cyclus de werkbonnen aangemaakt dienen te worden.

Zodra je de cyclus hebt aangegeven, verschijnt er een lijst met data waarop de werkbonnen aangemaakt worden.

Klik op opslaan en je contract is aangemaakt.