Beschikbaar wanneer onderaannemers gekoppeld zijn aan account. lees hier hoe je een onderaannemer koppelt.

Via Planbord  maak je een werkbon aan en bedeel deze toe aan je onderaannemer.

Selecteert rechtsboven in je scWerkbon inplannen.

Algemene gegevens

Vul bij de algemene gegevens minimaal de verplichte velden in. Aangegeven door *.

Vul ook de Datum (uitvoering) in wanneer je de bon direct wilt inplannen. Laat je dit veld leeg dan vind je de werkbon terug bij in te plannen werk onder je planbord.

Gegevens Werkbon

1. Is de klant al bekend bij OutSmart. Selecteer dan een klant uit je klantbestand.

2. Of bij een nieuwe klant vul minstens de verplichte gegevens aangegeven door * in.

3. Maak je gebruik van verschillende werkbon-layouts geef dan ook aan welke lay-out je wilt gebruiken.

1. Geef het het factuuradres aan.

2. Of selecteer het Leveringsadres als factuuradres.

Op het volgende tabblad kan je aangeven of je de werkbon eenmalig wilt inplannen of in een reeks.

Vul bij omschrijving de werkinstructie voor de werknemer in. Deze omschrijving is zichtbaar voor de klant. (App, PDF, Mail en Portaal)!

Het memo veld is voor interne communicatie en is alleen zichtbaar voor de medewerker.

Maak je gebruik van formulieren dan kan je in het volgende tabblad het gewenste formulier selecteren.

Werknemer

Laat dit tabblad leeg.

Toevoegingen

Je kan alvast materialen en/of werkperiodes toevoegen aan de werkbon.

Ook kan je Bestanden en Foto's toevoegen aan de bon.

Werk je met Objecten dan je deze ook aan je werkbon koppelen.

Zijn alle velden gevuld zet de bon dan klaar door op klaarzetten te klikken.

Je werkbon wordt getoond bij in te plannen werk.

Open de werkbon door op het oog te klikken.

Selecteer Onderaannemer opdracht

Geef nog een opdracht mee. Een start- en een einddatum. En geef eventueel aan of er een bieding vereist is.

Klik op Nieuwe aanvraag verzenden om een onderaannemer te selecteren.

Je werkbon is nu verzonden naar je onderaannemer.

Je vindt de werkbon terug op je planbord onder het kopje Onderaannemers.