Klik op nieuwe werkbon om te starten met plannen.

Vul bij de algemene gegevens minimaal de Type werkzaamheden, & de Datum (uitvoering) in wanneer je de bon direct wilt inplannen. Laat je het datum veld leeg dan vind je de werkbon terug bij in te plannen werk onder je planbord.

Algemene Gegevens:

Gegevens Werkbon

1. Is de klant al bekend bij OutSmart. Selecteer dan een klant uit je klantbestand.

2. Of bij een nieuwe klant vul minstens de verplichte gegevens aangegeven door * in.

Maak je gebruik van verschillende PDF Lay Out's geef hier aan welke je wenst toe te passen op deze werkbon.

Factuur relatie:

Wijkt het factuur adres af van het werkbon adres dan is dit aanpasbaar.

Op het volgende tabblad kan je aangeven of je de werkbon eenmalig wilt inplannen of in een reeks.

Vul bij omschrijving de werkinstructie voor de werknemer in. Deze omschrijving is zichtbaar voor de klant. (App, PDF, Mail en Portaal)

Het memo veld is voor interne communicatie en is alleen zichtbaar voor de medewerker.

Maak je gebruik van formulieren dan kun je in het volgende tabblad het gewenste formulier selecteren.

Selecteer de werknemer uit de lijst aan wie je de werkbon wilt toebedelen. (Laat je dit veld leeg dan vind je de werkbon terug bij in te plannen werk onder je planbord.)

Geef hier ook aan of je de werkbon aan meerdere werknemers wilt toebedelen of dat het een Ad-hoc werkbon betreft.

Werk je met Materieel, dan kun je hier ook aangeven wel materieel gekoppeld moet worden aan de werkbon.

Toevoegingen

Je kunt alvast materialen en/of werkperiodes toevoegen aan de werkbon.

Ook kan je Bestanden en Foto's toevoegen aan de bon.

Werk je met Objecten dan je deze ook aan je werkbon koppelen.

Zijn alle velden gevuld zet de bon dan klaar door op klaarzetten te klikken.

Je werkbon wordt getoond op het planbord of bij in te plannen werk.