Aan het einde van je menu balk vindt je een snelmenu. Waarmee je een aantal taken snel kan uitvoeren.

Klik op het vergrootglas voor de uitgebreide zoekfunctie:

Hier kan je direct zoeken binnen je relaties, contacten, adressen, werkbonnen, facturen & offertes.

(De zoekfunctie toont alleen actieve accounts) Klik de iconen aan waarbinnen je wenst te zoeken.

Klik je vervolgens op het oog dan worden de gegevens getoond op een nieuw pagina.

Klik op het oog om je meeste recent geopende accounts te zien:

Klik op de envelop om je berichten te openen:

Klik op de checklist om je taken in te zien:

Klik op de plus om snel één van de onderdelen in de lijst aan te maken:

Klik op het profiel om snel je bedrijfsgegevens, instellingen en taal aan te passen of uit te loggen.