Op je dashboard kan je aan de hand van widget je eigen overzicht creëren

Wij hebben je al op weggeholpen met het eerste dashboard.

Extra dashboard toevoegen:

Wil je een extra dashboard toevoegen klik dan op de +

Geef je dashboard een naam. Ook is het mogelijk een Template te selecteren indien deze aanwezig is.

Een widget voeg je aan je dashboard toe door rechtsonder op de + te klikken.

Je kunt voor de volgende onderwerpen widgets toevoegen:

Werkbonnen, Facturen, Offertes, Certificaten, Taken, CRM en Account.

Klik op het onderwerp om de widgets te tonen.

Selecteer de widget en sleep deze op je planboard.

Widget aanpassen:

Klik op < binnen je widget.

Klik je op de 3 tandwielen dan kan je je widget configureren.

De mogelijkheden kunnen verschillen per widget.

Door op het potlood te klikken kan je de naam van de widget aanpassen.

En met de prullenbak verwijder je de widget.

Je kan maximaal 5 tabbladen aanmaken per dashboard.