Via OutSmart is het mogelijk een sms te verzenden naar de klant dat een bon is ingepland of dat je monteur onderweg is. Of stuur een reminder naar je werknemer

De tekst van deze SMS kan je beheren via Bedrijf > alle instellingen >SMS beheer.

(1) Geef aan welke sms je wilt verzenden. Pas de teksten naar eigen wens aan en (2) geef aan hoeveel tijd voor de uitvoering je de sms wilt versturen.

Let op !!

Voor het versturen van een SMS heb je een SMS bundel nodig. Deze is aan te schaffen via de licentiemanager.