Via Bedrijf > PDF instellingen kun je de gegevens aanpassen die je wilt tonen op de werkbon.

Pas de bedrijfsgegevens aan zoals je ze wilt tonen op de werkbon.

Onder PDF instellingen kan je aangeven dat je (1) bepaalde bestanden als aparte bijlage wilt versturen.

Je kan aangeven (2) welke gegevens je terugvindt in de PDF bestandsnaam. Je kan deze aanpassen door verschillende opties te verslepen.

En (3) mis je een optie dan kan je deze zelf toevoegen.

Werkbon Layout:

Pas zelf de layout aan. Per onderwerp kun je aangeven wat je wel of niet wenst te tonen.