Om een medewerker aan te maken klik je op Bedrijf > Bedrijf, Medewerkers.

Klik vervolgens rechtsboven in je scherm op Medewerker toevoegen.

Vul ten minste deze gegevens in om de medewerker aan te maken.

1. Voornaam
  2. Achternaam
  3. Nummer (klik op het toverstafje om automatisch een nummer te selecteren)
  4. Activeer de medeweker(Anders is deze niet zichtbaar op het planbord en kan er geen bon worden toebedeeld)
  5. Groep (Selecteer een groep uit de lijst)
  6. Gebruikersnaam (In de vorm van een e-mailadres)
  7. Wachtwoord (Kies een eigen wachtwoord)

Klik vervolgens op opslaan en je nieuwe medewerker is aangemaakt.