Beschikbaar vanaf Basic

Je Boekhoudsysteem, CRM of ERP koppelen aan OutSmart kan via externe koppelingen. (Bedrijf > Externe koppeling)

Tijdens de proefperiode kan je hier een koppeling selecteren. Klik vervolgens op Koppeling bestellen.

Heb je een actief account, dan kan je de koppeling aanschaffen via de licentiemanager.

Klik op open instellingen om de Koppeling in te richten.

Volg de stappen in de handleiding om te koppeling correct in te richten.

Klik hier voor een overzicht van onze standaard koppelingen.