Wil je dagpassen bestellen voor een actief account klik dan op Bedrijf > Licentiemanager.

Je komt dan in je facturatiebeheer.

Voor een extra bestelling klik je rechtsboven in je scherm op bestellen.

Je komt nu in je Besteloverzicht.

Geef bij Dagpassen bestellen aan welke bundel je wilt bestellen.

Je hebt de keuze uit 100, 500 of 1000 dagpassen

Aan de rechterkant van je scherm vindt je een samenvatting van je bestelling.

Zodra je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden kan je naar de kassa.

Controleer hier de Bedrijfsgegevens, voeg een tekenbevoegd contactpersoon toe en selecteer de gewenste betaalmethode.

Zijn alle velden gevuld klik dan op Bestellen. Je dagpassen tegoed wordt per direct opgewaardeerd.

Huidige voorraad:

Je huidige voorraad vindt je terug onder: Bedrijf > Medewerkers > Flex medewerkers > Dagpas gebruik.