Wil je een opfriscursus bestellen voor een actief account klik dan op Bedrijf > Licentiemanager.

Je komt dan in je facturatiebeheer.

Voor een extra bestelling klik je rechtsboven in je scherm op bestellen.

Je komt nu in je Besteloverzicht.

Geef bij Implementatie & Training aan dat je de cursus wilt bestellen.

Aan de rechterkant van je scherm vindt je een samenvatting van je bestelling.

Zodra je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden kan je naar de kassa.

Controleer hier de Bedrijfsgegevens, voeg een tekenbevoegd contactpersoon toe en selecteer de gewenste betaalmethode.

Zijn alle velden gevuld klik dan op Bestellen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inplannen van de cursus.