Wil je een extra licentie bestellen voor een actief account klik dan op Bedrijf > Licentiemanager.

Je komt dan in je facturatiebeheer.

Voor een extra bestelling klik je rechtsboven in je scherm op bestellen.

Je komt nu in je Besteloverzicht.

Geef bij Versie en Gebruikers aan hoeveel extra licenties je wilt bij bestellen.

Aan de rechterkant van je scherm vindt je een samenvatting van je bestelling.

Hier kan je ook de factuurcyclus aangeven wil je maandelijks of jaarlijks betalen?

Zodra je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden kan de naar de kassa.

Controleer hier de Bedrijfsgegevens, voeg een tekenbevoegd contactpersoon toe en selecteer de gewenste betaalmethode.

Zijn alle velden gevuld klik dan op Bestellen. Je licenties zijn per direct beschikbaar. De factuur ontvang je een dag later.