Voor het aanschaffen van licenties klik je op Bedrijf > Licentiemanager.

Je komt nu in het besteloverzicht terecht en kan de gewenste licenties aanschaffen.

Selecteer eerst welke versie (Basic, Team of Pro) je wilt aanschaffen en het aantal gebruikerslicenties.

Klik op volgende en selecteer vervolgens een koppeling die je wilt meebestellen.

Klik op volgende en selecteer de Implementatie en/of Training die je wilt afnemen. (De implementatie en training zijn niet verplicht. Toch raden wij ten sterkste aan deze af te nemen.)

Klik op volgende en bestel eventueel een extra module .

Aan de rechterkant van je scherm vindt je een samenvatting van je bestelling.

Hier kan je ook de factuurcyclus aangeven wil je maandelijks of jaarlijks betalen?

Zodra je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden kan de naar de kassa.

Controleer hier de Bedrijfsgegevens, Voeg een tekenbevoegd contactpersoon toe en selecteer de gewenste betaalmethode.

Zijn alle velden gevuld klik dan op Bestellen. Je account wordt per direct geactiveerd. De factuur ontvang je een dag later.