Beschikbaar vanaf Pro

Bonnen die niet direct hoeven worden opgepakt kunnen worden klaargezet op de kaart. Deze bonnen kunnen dan opgepakt worden wanneer een buitendienstmedewerker in de buurt is.

Buitendienstmedewerkers openen de kaart op hun app en kunnen zo een werkbon aan zich toekennen.

Backoffice

1. Ga naar Bedrijf > Alle instellingen > Tablet instellingen en selecteer Werkbonnen in de buurt.

2. Nu is het mogelijk om bij het inplannen i.p.v. een medewerker te kiezen voor een Ad-hoc werkbon.

3. De Ad-hoc werkbonnen zijn terug te vinden onder in te plannen werk en onder Adhoc bonnen. (Uitvoering > Lijstweergave, Adhoc bonnen)

Android App:

1. Het Ad-Hoc overzicht vindt je terug in overzicht. (Voor smartphone klik op de 3 stippen rechts)

2. Hier vindt je de Ad-Hoc bonnen op de kaart en is het simpel te checken of er bonnen beschikbaar zijn binnen je huidige locatie.

3. Selecteer de bon door op de locatie te klikken en ophalen te selecteren.

4. De bon is nu toegewezen en te raadplegen via het overzicht.

IOS App:

1. Het Ad-Hoc overzicht vindt je terug bij werkbonnen. (Klik op het kaart symbool)

2. Hier vindt je de Ad-Hoc bonnen op de kaart en is het simpel te checken of er bonnen beschikbaar zijn binnen een bepaalde radius in je huidige locatie.

3. Selecteer de bon door op de locatie te klikken en ophalen te selecteren.

4. De bon is nu toegewezen en te raadplegen via het werkbonnenoverzicht.